boerderijlodges

In ons gastenverblijf hebben wij drie lodges. Twee lodges zijn gelegen aan de achterzijde van de boerderij en de derde lodge in het vrijstaande bijgebouw.  Alle drie zijn geschikt tot 4 personen, met volop privacy en voorzien van alle mogelijke luxe. Alle lodges hebben een woon-/eetkamer met keuken ( vaatwasser, magnetron/oven, gaskookplaat, koelkast) en een ruime slaapkamer. De luxe badkamers hebben een regendouche en bad of infrarood sauna. Voor een derde of vierde gast in de lodge is er een slaapplek in de, aan de eisen van deze tijd aangepaste, bedstee. Iedere lodge heeft zijn eigen terras

In de boomgaard met fruitbomen staat een trampoline en is het mogelijk een partijtje te voetballen. In de grote schuur staat een tennistafel en tafelvoetbal. In de nabijheid van het gastenverblijf is een leuk speeltuintje voor kinderen.

De lodges zijn in principe op basis van self catering. Voor ontbijt kan eventueel in overleg worden gezorgd. Voor eigen paarden zijn boxen en een weide beschikbaar.

Tegenover het gastenverblijf beginnen de bossen en heide van het Nationaal park Dwingelderveld.