Indeling en foto’s boederijlodges

Boerderijlodge 1 : Deze lodge is gelegen aan de achterzijde van de boerderij met uitzicht op het brinkje van Lhee. Er is een eigen ingang via de baanderdeuren. Indeling: hal, aparte wc, woonkamer/eetkamer (televisie/DVD/ wifi) met een luxe keuken ( vaatwasser, magnetron/oven, gaskookplaat, koelkast, senseo, koffiezetapparaat en waterkoker), slaapkamer met twee slaapplaatsen en een luxe badkamer ( regendouche en bad) tevens zijn er twee slaapplaatsen in de bedstee in de woonkamer.

          

Boerderijlodge 2: Deze lodge is gelegen aan de achterzijde van de boerderij met uitzicht op het brinkje van Lhee. Er is een eigen ingang via de baanderdeuren. Indeling: hal, aparte wc, woonkamer/eetkamer (televisie/ DVD/ wifi) met een luxe keuken ( vaatwasser, magnetron/oven, gaskookplaat, koelkast, senseo, koffiezetapparaat en waterkoker) slaapkamer met twee slaapplaatsen en een luxe badkamer ( regendouche en infraroodsauna) tevens zijn er twee slaapplaatsen in de bedstee in de slaapkamer.

     

Boerderijlodge 3. Deze lodge is gelegen in een vrijstaand bijgebouw naast de boerderij met uitzicht op het brinkje van Lhee. Indeling hal, aparte wc, luxe badkamer met regendouche en infraroodsauna, woonkamer/eetkamer (televisie / DVD /wifi) met een luxe keuken ( vaatwasser, magnetron/oven, gaskookplaat, koelkast, senseo, koffiezetapparaat en waterkoker), slaapkamer met extra slaapplaatsen in de bedstee in de slaapkamer.

            

De schuur, voor fietsen, tafeltennis en tafelvoetbal.

Overdekt terras

Boomgaard met zitjes

boomgaard met fruitbomen gastenverblijf Lheederhof terras lodge 3 uitzicht brinkje Lhee